Nieuws

Stage bij het PON

8 maart 2018

Het PON biedt aan masterstudenten uit het wetenschappelijk onderwijs de mogelijkheid een stage- of afstudeeropdracht bij ons uit te voeren. Als uitgangspunt geldt dat de opdracht moet bijdragen aan de ontwikkeling van de student en een directe, waardevolle bijdrage levert aan onze organisatie.

Wat zoeken & bieden wij?
Wij zoeken masterstudenten op de inhoudelijke thema’s van het PON. De duur van de stage bedraagt, bij voorkeur, minimaal 6 maanden. Kennis en ervaring met SPSS is noodzakelijk.
Van ons kun je een uitdagende stageplaats in een innovatieve organisatie verwachten. Wij bieden begeleiding en geven ruimte en aandacht voor jouw ontwikkeling en opdrachten. En je ontvangt van ons een stagevergoeding!

Enthousiast? Vraag meer informatie!
Wil je graag meer weten over stageopdrachten? Neem dan contact op met Susanne Agterbosch (06-30037627) of Mirjam Smulders (06-30038837), onze teamleiders. Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen we je uit om te solliciteren! Stuur een open sollicitatie met een goede motivatie en cv aan Marion Bax, onze HR adviseur.