Blogs

Hier stond je dan vanavond, het was spannend, maar toch ook fijn!

22 november 2018

Dames en heren, mijn laatste PON-blog! Na zeven jaar (vooruit, ik spijbel een maand) heb ik besloten het PON-nest te verlaten en aan de slag te gaan als onderzoeker bij CINOP. Als 21-jarige student sociologie kwam ik in 2012 binnen wandelen, niet vermoedend dat  ik na mijn stageopdrachten (burgerparticipatie en meedoen vanuit het zorgcentrum) nog vele mooie projecten zou gaan uitvoeren, leiden en presenteren. Ik beschouw mijn afgelopen zeven jaren – ondanks pittige momenten zoals een reorganisatie – uiteindelijk toch als de zeven vette jaren. Ik heb veel mogen leren, van collega’s, partners en opdrachtgevers. Via deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken met wie en voor wie ik heb mogen werken.

Tijd nu om de vleugels uit te slaan en weer hele nieuwe dingen te gaan leren. In mijn nieuwe rol ga ik een bijdrage leveren aan onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken, een mooie uitdaging lijkt me zo. Voor wie ik in die rol tref zeg ik tot snel, voor wie ik voorlopig niet tref zeg ik tot ooit.

Het was me een genoegen, bedankt voor alles. 

Koen Vinckx – ex-adviseur-onderzoeker het PON