Wij zijn op zoek naar stagiair(e)s! Volg je op dit moment een masterprogramma sociologie en zoek je een leuke plek om stage te lopen? Neem dan contact met ons op!

Als stagiair ga je aan de slag met een opgave binnen één van onze thema’s:

  • duurzaamheidstransities
  • duurzaamheidsimpact
  • woon- en leefomgeving
  • sociaal domein & arbeid
  • cultuur- en erfgoed

 

Over Het PON & Telos

Het PON & Telos is een sociale kennisonderneming in het hart van de samenleving. We beschouwen het als onze opdracht om maatschappelijke besluitvorming te verbeteren. Dat doen we door wetenschappelijke kennis met kennis van de praktijk te verbinden. Daarbij zijn we altijd gericht op duurzame ontwikkeling: de harmonieuze verbinding tussen sociale, ecologische en economische doelstellingen. Zo dragen we bij aan de kwaliteit van samenleven, nu en in de toekomst.

Met een multidisciplinair en creatief team van circa 30 adviseur-onderzoekers werken we vooral voor lokale en regionale overheden in Nederland, maar ook voor corporaties, banken, zorg- en welzijnsinstellingen, fondsen en maatschappelijke organisaties. We werken daarbij intensief samen met maatschappelijke organisaties en andere kennisinstellingen en zijn officieel partner van Tilburg University. Met onze kennis en inzichten adviseren we initiatiefnemers, beleidsmakers en bestuurders. Zodat ze afgewogen keuzes kunnen maken. En zodat ze een positieve impuls kunnen geven aan de samenleving van morgen.

 

Interesse?

Wil je meer weten of de organisatie en/of een mogelijke opdracht? Neem dan contact op met onze HR-adviseur Kim de Veer via k.deveer@hetpon-telos.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Gijs ontvangt in dat geval graag jouw cv inclusief schriftelijke motivatie.

Wil je meer informatie?
Neem contact op met Kim de Veer